Op zoek naar een feestlocatie?

feestlocatie gouda

Een unieke feestavond op een unieke feestlocatie! Je wordt maar één keer 30, 50 of 60 jaar, dus dat mag gevierd worden. Samen hierbij stil staan en een feest vieren met je familie en vrienden.
Organiseer jouw feest voor je verjaardag op een unieke feestlocatie. Nog niet jarig, maar wel 25 jaar getrouwd of een andere jubileum vieren, dat kan op allerlei manieren bij feestjegouda.nl.

Met inmiddels 10 jaar ervaring staan wij garant voor een perfecte verzorging van jouw feest.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het schenken van drank aan de bar. Er is een keuze uit de meest populaire drankarrangementen. Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor drank schenken op basis van nacalculatie.

Behoefte aan catering?

Indien gewenst kunnen wij diverse heerlijke buffetten uit eigen keuken verzorgen. Zoals bijvoorbeeld een indisch-, bougondisch-, pasta- of spaans buffet.

Geen feest zonder muziek

Muziek is een belangrijke factor voor het doen slagen van uw feest maar ook is het belangrijk om te weten wat uw gasten leuk vinden. Wij kunnen u goed adviseren over de muziek tijdens uw feest.

Gouda heeft het

Het gezellige historische Gouda is een toplocatie om een feestje te vieren. Dus als je zocht op zaal huren gouda dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gauw eens langs bij ons op de Oosthaven 12, dan kun je het met eigen ogen aanschouwen.

 

Logo FeestjeGouda

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *