1892 Eten en Drinken

1892 eten en drinken zoetermeer

Het monumentale pand, genaamd ‘de Graanschuur,’ gevestigd in Zoetermeer, heeft op 5 juli 2011 een opmerkelijke transformatie ondergaan en is sindsdien getransformeerd tot een eigentijds shared dining restaurant met de naam ‘1892 Eten & Drinken.’ Deze naam is geen toeval; het is een eerbetoon aan het bouwjaar van dit prachtige historische gebouw, dat een rijke geschiedenis ademt. Het restaurant is een harmonieus huwelijk tussen het verleden en het heden, waarbij de klassieke en monumentale elementen behouden zijn gebleven, en toch is er een moderne twist toegevoegd die perfect past bij de eisen van de hedendaagse culinaire ervaring.

Bij binnenkomst in 1892 Eten & Drinken word je verwelkomd door een smaakvolle inrichting, waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. Het interieur is zorgvuldig ontworpen om gasten een warme en gastvrije ambiance te bieden, ideaal voor een ontspannen en gezellige culinaire ervaring. De elegante meubels en aandacht voor detail zorgen voor een ontspannen en gastvrije sfeer.

Terwijl je geniet van je maaltijd, kun je de sfeervolle wanddecoraties bewonderen die een subtiel eerbetoon zijn aan het rijke verleden van het gebouw. Historische elementen worden op een eigentijdse manier geïntegreerd, waardoor gasten zich omringd voelen door de geschiedenis en tegelijkertijd het comfort van het heden ervaren.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, zoals een romantisch diner, een jubileum, een verjaardag, of als je op zoek bent naar een ideale plek voor een feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst, 1892 Eten & Drinken biedt de perfecte setting. De veelzijdige ruimtes in het restaurant kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van jouw evenement, en het attente personeel staat klaar om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

vergaderruimte Zoetermeer

Kortom, 1892 Eten & Drinken is niet alleen een restaurant, het is een ervaring waar het verleden en het heden samenkomen om onvergetelijke momenten te creëren. Of je nu komt voor een intiem diner of een groots evenement, hier vind je de ideale omgeving om te genieten van heerlijk eten, goede gezelschap, en een historische sfeer die de zintuigen prikkelt.

Onze zalen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Daarnaast zijn overdag diverse zalen te huur voor o.a. vergaderingen. Deze vergaderruimtes zijn uiteraard geen steriële ruimtes maar zalen met een creatieve sfeer en natuurlijk is er meer te verkrijgen dan alleen thee en koffie.

Wij begrijpen dat zakelijke bijeenkomsten vragen om moderne technologie en faciliteiten. Daarom hebben we geïnvesteerd in state-of-the-art audiovisuele apparatuur, draadloze connectiviteit en comfortabele zitplaatsen om de productiviteit van uw evenement te waarborgen. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt richten op het bereiken van uw zakelijke doelen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *