Loodgieter Gouda

Hageman Installatietechniek is een betrouwbare en ervaren partner voor alle loodgieters- en installatiewerkzaamheden in Gouda en omgeving. Het bedrijf heeft een rijke historie.

Wanneer je in Gouda en omgeving op zoek bent naar een erkend loodgieter- en installatiebedrijf is Hageman Installatietechniek een vanzelfsprekende keuze. Hageman, in 1926 opgericht, is een stevig in Gouda geworteld loodgieters- en installatiebedrijf. Een veelzijdig bedrijf waar gevoel voor traditioneel vakmanschap, de allerhoogste kwaliteitsstandaards en een inspirerende visie op eigentijds comfort de rode draad vormen.

Van vader op zoon

Hageman is een écht vader-op-zoonbedrijf waarvan de huidige directeur Ton Hageman in directe lijn de derde generatie vertegenwoordigt. In 1926 begonnen als éénmansbedrijf in terazzo heeft zijn grootvader A.J. Hageman het bedrijf van een tijdsbestendig fundament voorzien.

Van de eerste locatie aan het Klooster, hartje Gouda, verhuist Hageman in 1952 naar de pal daartegenover gelegen Nieuwe Haven. In 1955 neemt zijn zoon J. Hageman, de vader van Ton, de fakkel over. Door het leveren van vakwerk groeit het bedrijf onder zijn leiding ook in de regio uit tot een vaste waarde binnen het aanbod van installateurs.

Het bedrijf helpt je graag bij watertechnische installaties, reparaties aan waterleiding en riolering, aanleg en reparatie van dakgoten en regenpijpen (hemelwaterafvoer), gasinstallatie, dakbedekking en -reparatie en energiebesparingsmaatregen voor uw huishouden.

Bezoek de website van Hageman

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *