Migraine medicijnen

Migraine is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn. Circa 3 miljoen Nederlanders hebben er last van – met name volwassenen tussen de 25 en 45 jaar. Vrouwen hebben bovendien vaker last van migraine dan mannen.

Migraine komt in aanvallen voor. Sommige patiënten krijgen het één à twee keer per jaar, andere hebben er meerdere keren per maand last van. Het voornaamste kenmerk is hoofdpijn. Deze kan zeer heftig zijn en bijna onverdraaglijk aanvoelen.

Migraine gaat vaak gepaard met misselijkheid en braken. Ook zijn patiënten tijdens een aanval zeer gevoelig voor licht en geluid en soms ook geuren. Migraine kan een zware wissel trekken op het dagelijks leven van patiënten. Het is daarom raadzaam om bij een aankomende migraineaanval snel in actie te komen.

Er zijn diverse migraine medicijnen op de markt die migraineaanvallen effectief kunnen bestrijden. Deze medicijnen zijn bovendien vaak gemakkelijk online te bestellen. Wel zo prettig als je met zware hoofdpijn op bed licht en liever de deur niet uitgaat.

Bekijk de top-5 medicijnen tegen migraine >

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *