Leitz

Leitz ordner

Leitz, een wereldleider op het gebied van premium kantoorproducten en maker van de iconische hefboom-ordner, kijkt terug op een lange geschiedenis van Duitse kwaliteit en prestaties.

In 1896 zocht de Duitse uitvinder Louis Leitz een manier om zijn papieren te organiseren. Uit deze eenvoudige behoefte werd de hefboom-ordner geboren. Iedereen kent de Leitz ordner maar tegenwoordig doet het merk Leitz meer dan alleen papier organiseren. Met producten die variëren van traditioneel tot technologisch, waaronder traditionele notitieboeken, de onderscheidende  iLAM lamineermachine en Leitz Complete professionele accessoires voor mobiele apparaten. Deze worden allen voorzien van de indrukwekkende Leitz efficiëntie.

Leitz in de media

De Leitz Icon Smart Labelprinter heeft een vormgeving die zo uit de Apple-designstudio zou kunnen komen. Prachtige strakke lijnen met mooie rondin- gen en voortreffelijk materiaalgebruik. De Icon is gemaakt om te schitteren op elk bureau. Zoiets sufs als het printen van een etiket, wordt plots een aange- naam klusje.

Bron: Hier het hele artikel uit juni 2015.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *