Umbrosa Parasols

De Spectra Parasol van Umbrosa is een absolute topper in het hoogsegment parasols. Deze parasol combineert strakke vormgeving met een ijzersterk design en een weldadige hoeveelheid schaduw. De Spectra wordt geleverd in een vierkanten en diamanten variant. Beide modellen zijn –  evenals de andere Umbrosa Parasols – verkrijgbaar bij Ernstbaastuininrichting.nl.

Spectra in vele posities

De Spectra Parasol kan op verschillende posities worden gepositioneerd. De parasol van horizontale stand t/m de verticale stand gepositioneerd worden. Met deze 90 graden kantelmogelijkheden kunt u optimaal schaduw ontwikkelen. Daarnaast is deze parasol windbestendig tot windstoten van 50 km/uur.

Recht of naar voren

Bij de vierkante Spectra kan er gekozen worden uit een rechte of een overhangede mast. De rechte mast heeft een 90 graden hoek die doet denken aan de traditioneel parasol. De overhangende mast heeft een 80 graden hoek ten opzichte van de parasolvoet. Deze naar voren hangende mast heeft een unieke uitstraling doordat deze anders is dan de meeste parasols.

De diamond parasol wordt alleen uitgevoerd met de traditionele rechte mast. Is de afmeting 250 x 250 cm of 300 x 300 cm te klein. Dan kunt u kiezen voor een DUO variant, waarbij 2 parasols op 1 mast zitten. Of een MULTI variant, waarbij 4 parasols op 1 mast zitten. Tussen de overgangen van deze parasols kunnen verbindingstukken worden geplaatst die dienen als afwateringsgoot.

Met deze varianten kunt u een schaduwoppervlakte van 250 x 500 cm of 500 x 500 cm creëren.

Spectra DUO

Aan de naam kunt u al raden wat we gaan vertellen. De spectra is leverbaar met 2 parasollen aan 1 mast. Ideaal voor bijvoorbeeld ligbedden of grote eettafels is de positie van de mast aan de achterzijde van de 2 parasols.

Spectra DUO OPPOSITE

Voor elke situatie een DUO zo dachten ze bij Umbrosa. Daarom is de DUO ook leverbaar als OPPOSITE versie dan bevindt de mast zich in plaats van achter de parasol, in het midden. Dit is bijvoorbeeld ideaal om aan beide zijdes onder elke parasol, een eigen eettafel te plaatsen. Dit is zeer fraai als toepassing op horeca terrassen.

Spectra MULTI

Voor wie een grotere schaduw oppervlakte wenst is er de MULTI. Dan heeft u maar liefst 4 parasols op 1 mast. Deze uitvoering maximaliseert de schaduw en minimaliseert de ruimte welke de mast inneemt. De mast bevindt zich in het midden van de 4 parasols.

Ontdek alle Umbrosa-modellen >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *